Låna pengar för att köpa lagerbolag

Ett mindre lån bör du kunna få snabbt. Det här lånet kan vara ett snabblån och det innebär att du söker om det direkt online eller via din mobil. Att låna pengar för att köpa lagerbolag är enkelt. Du kanske väljer att låna en större summa för att också täcka aktiekapitalet på 50 000 kronor.

Vad kostar det att köpa lagerbolag?

Kostnaden för ett lagerbolag är samma som kostnaden för ett aktiebolag som du själv registrerar plus den avgift som bolagstjänsten tar. Du får alltså betala avgiften till Bolagsverket, sätta in 50 000 kronor på konto för aktiekapital, och så får du en avgift på några tusen kronor för att lagerbolaget är redo att använda.

lanlagerbolag

Precis hur mycket det kommer att kosta beror givetvis på vem du köper lagerbolag från. Men över 10 000 kronor lär det inte bli. Det innebär alltså en mindre summa om du ser kostnaden i relation till vad verksamheten kan förväntas dra in.

Dessutom så kan du givetvis bokföra kostnaden för att köpa lagerbolaget som en utgift som du har haft för din verksamhet. Därmed så kan det här inte ses som någon större kostnad. Dessutom så måste du betänka vad du har att tjäna på att komma igång omedelbart.

Låna pengar till företag

Då du lånar pengar till företag så är det viktigt att du väljer rätt kreditgivare. Kanske vänder du dig till den bank som du tidigare har samarbetat med. Men det finns alternativ. Många därtill! Idag så kan du låna pengar av kreditgivare som ger allt från någon tusenlapp till flera hundra tusen kronor utan säkerhet.

Det finns företagslån som är mycket smidiga och som gör att du får pengarna mycket snabbt. Det här är smidigt och precis vad du behöver då du inte kan vänta. Men missa inte att snabblånen utan säkerhet är dyra. De har hög ränta och ofta extra avgifter som gör att ditt lån blir en hög kostnad.

Räkna på den effektiva räntan

Om du har bråttom och vill låna pengar för att köpa lagerbolag och komma igång på stört så kan det vara smart. Men du ska vara väl medveten om vad det kommer att kosta dig. När du ser på möjliga kreditgivare så ska du se på den effektiva räntan. Det är den totala kostnaden för ditt lån.

Du bör också se på de villkor som gäller för lånet. Hur snabbt ska du betala tillbaka och vad händer om du inte betalar tillbaka i tid. För att spara ännu mer tid så kan du använda dig av en jämförande tjänst. Med den så kan du göra en ansökan om lån. Det görs en kreditupplysning med UC och så får du förslag från ett tjugotal olika banker. Nu är det bara att välja det lån som kommer att passa dig bäst!