Låna till handpenning

När man inte har de pengar som krävs som kontantinsats för ett bolån så kan man låna till handpenning. Det här kan vara bra om man vet att man kommer att få in pengarna inom en kortare tid, men det är ett dåligt val för den som redan har ansträngd ekonomi. Man ska komma ihåg att det kan vara möjligt att få lån utan UC eller lån med betalningsanmärkning, och även om det här kan verka smidigt och bra så är det inte alltid så. Personer som har betalningsanmärkningar på grund av dålig ekonomi ska givetvis inte ta på sig fler lån. Det är när man kanske begick ett misstag för två år sedan och sedan dess har repat sig som det kan vara helt okej med ett snabblån som inte tar uppgifter från UC och därmed inte bryr sig om det där med en gammal anmärkning.

Så kan man låna till handpenning

Om det nu är så att man faktiskt har en god ekonomi och inser att man kommer att klara av ett sms lån som ska betalas tillbaka snabbt ovanpå det vanliga lånet så kan man låna till handpenning via en kreditgivare som gör det möjligt att låna pengar direkt. Det här är ju också en bra lösning då en förälder kanske har lovat att hjälpa till med handpenningen men först kommer att kunna bidra med pengarna efter någon månads tid. I det här läget så vet man ju med säkerhet att man snabbt kommer att klara av mikrolånet. Innan man får den här typen av kredit så görs en kreditupplysning och om allt ser bra ut så kan man få från 10000 kronor och upp som handpenningslån. Det här lånet ska man sedan betala tillbaka inom ett halvår och man kan räkna med en ränta som är hög samt avgifter som tillkommer. Om man ska betala tillbaka lånet med en avbetalning eller flera beror helt på hur villkoren ser ut.

lånahandpenning

Regler för lånet

När man vill låna pengar snabbt så är det viktigt att man har full koll på de regler som gäller för lånet. Det kan till exempel vara så att man måste visa upp ett köpekontrakt för att få pengarna utbetalda. Dessutom så ska man alltid vara noga med att se när pengarna ska vara tillbaka. Räkna inte med 6 månader, det kan vara så att man bara får 1 eller 2 månader på sig att betala tillbaka en större summa. Ett säkert lån är ett lån som man förstår sig på, så det är viktigt att ta sig tid till att undersöka snabblånet innan man ansöker om det.